Artikel

Digital omstilling i kommunerne

Digital omstilling er komplekst. Der er mange temaer i spil når teknologi skal virke i organisationen og give værdi i mødet med borgerne.

Survey

Brugerundersøgelse af Videncenteret

Vi evaluerer konstant Videncenteret for at sikre relevant indhold og forsøger at tilvejebringe størst mulig værdi for vores målgruppe. Derfor inviterer vi nu alle brugere af Videncenteret til at udfylde nedenstående spørgeskema, så Videncenteret kan blive endnu bedre. Tak for din deltagelse.

Error rendering the editoralias 'module-in-focus'. Object reference not set to an instance of an object.

Tilmeld

Partnerskab om digital transformation

I KL og Komponents partnerskab om digital transformation identificerer vi drivere og barrierer for arbejdet med digital transformation. Vi dykker ned i de skridt, der skal til for at lykkes med en meningsfuld integration af digitalisering, teknologi og data, og I kommer ud af partnerskabet med løsninger til de steder, I selv gerne vil blive bedre.

I Fokus

Lær af 5 digitale frontløbere

Hvad kan vi lære af andres erfaringer med ledelse af digitalisering? Det spørgsmål besvarer Væksthus for Ledelse i sin nye publikation “Ledelse af digital innovation. Erfaringer fra fem frontløbere”. Ledere og medarbejdere deler ud af deres erfaringer med at få ledelse af digital innovation til at fungere i hverdagen på en både konkret og hjælpsom måde.

Artikler fra KL.dk