Gå til hovedindhold
/ Kompetencer og digitalt mindset
/ Digital transformation
/ Digitalisering

Meetup er klar til en ny sæson – er du med?

Efter sommerferien åbner Videncenter Meetup for en ny sæson webinarer om aktuelle digitale emner. Som deltager kommer du med i et virtuelt netværk, der deler viden om digitalisering og ny teknologi i kommunerne. 57 kommuner har allerede tegnet Meetup-abonnement.

26. jun. 2024
Illustrationen er genereret af DALL-E.
 • Læs op

Indhold

  Videncenter Meetup præsenterer konkrete eksempler og værktøjer, der kan inspirere kommunerne i deres digitale arbejde. Fra brede emner som generativ AI og digital inklusion til mere specialiserede fagspecifikke områder som klimateknologi og fysiske robotter.

  Når sommeren går på hæld, starter næste sæson Meetup. På programmet har vi blandt andet open source indenfor IoT, det nordjyske eSundhedsvæsen, teknologier i skolen og meget mere. 

  Find mere info om program og tilmelding på:

  Videncenter Meetup

  Mange er med – der er plads til 98

  57 kommuner har allerede tilmeldt sig Videncenter Meetup. Sorø Kommune har været med i mange år:

  ”Det giver stor værdi for os som kommune at deltage i netværket. Vi får vigtig og konkret inspiration til vores egne indsatser. Med deltagelse i netværket styrker vi også vores muligheder for at opbygge og deltage i digitaliseringssamarbejder med andre kommuner. Netværket holder os skarpere på udviklingen og styrker vores muligheder for at lykkes bedre med digitalisering af velfærdsområder,” siger Jesper Tejstø, udviklingskonsulent i Sorø Kommune.

  Kommuner, der tegner et kommune-abonnement på Videncenter Meetup får ubegrænset antal pladser til webinarerne. Deres medarbejdere får adgang til to månedlige Teams-møder og bliver en del af et virtuelt netværk om digitale temaer og nye teknologier. Der er i alt mere end 1100 medarbejdere fra hele landet på Meetup-invitationslisten.

  Quick fix til knowhow og inspiration

  Meetup er et nemt sted at få knowhow og inspiration til arbejdet med digitalisering og ny teknologi. Hvert Meetup tiltrækker mellem 100-300 deltagere. Hvis man ikke kan se med live, bliver det optaget, så man kan se det senere.

  ”På Meetup gør vi en dyd ud af både at dele kommunernes viden og erfaringer og få input udefra. Generativ AI har fyldt en del på programmet det sidste år, og vi glæder os til at følge med i udviklingen ude i kommunerne og præsentere flere gode use cases i efteråret", siger Søren Nørgaard Madsen chefkonsulent i KL og tovholder for Meetup. 

  Høje ambitioner for næste sæson

  Årets Meetup-sæson blev afsluttet og evalueret i sidste uge:

  ”Det er en virkelig rar evaluering at gå på sommerferie på. Ud af de 109 abonnenter, der besvarede evalueringen, svarede hele 41 procent, at de var ’meget tilfredse’ med Meetup overordnet set, og resten svarede, at de var ’tilfredse’. Som arrangør er det skønt at se kategorierne ’utilfreds’ og ’meget utilfreds’ helt tomme. Vi vil prøve at leve op til det og lave næste sæson endnu bedre,” understreger Søren, der håber at få alle landet kommuner med til Meetup.

  Kontakt

  Konsulent

  Anna Høxbro Bak

  Digitalisering & Teknologi

  Telefon: +45 3370 3213

  E-mail: anhb@kl.dk