Gå til hovedindhold

Ledelse af digitalisering

Hvordan skal du agere som leder i en digital verden? Ledelse af digitalisering og digital transformation handler om at se og bruge nye muligheder og skabe forandring. Hvad enten det handler om at blive en mere digital arbejdsplads, tilbyde nye digitale services eller skabe større borger- og brugertilfredshed med digitale midler.

 • Læs op

Indhold

  Den digitale udvikling skal ledes. Find gode råd i KL’s nye lederhjul

  Der er efterhånden et digitalt element i næsten alt, hvad vi gør. Derfor er det vigtigt, at ledere på de kommunale fagområder forholder sig aktivt til, hvad det digitale betyder for dem, deres fagområde og deres ledelsesopgave. Der er inspiration at hente i ”Ledelse i en digital tid”. Her giver KL et bud på, hvordan ledere kan arbejde med et ”digitalt mindset” og styrke deres ledelse i forhold til omverdenen, organisationen og medarbejderne i en digital tid. 

  Ledelse i en digital tid

  Det er vigtigt, at du forholder dig til, hvad det digitale betyder for dit område og din ledelsesopgave. KL giver med denne publikation vores bud på vigtige opmærksomhedspunkter og opgaver for ledere i en digital tid.

  LEDELSE I EN DIGITAL TID

  Topledelse af digital transformationer 

  Hvad er topledernes rolle i den digitale transformation? Digital transformation kræver, at toplederne bevæger sig ind på områder med store muligheder, som også rummer uvished og risici for at fejle. I denne publikation fra Væksthus for Ledelse får du ni konkrete råd og en række værktøjer til ledelse af digitale transformationer.

  Topledelse af digital transformationer

  Publikationen her sætter fokus på, hvad din særlige rolle som topleder i de digitale transformationsprocesser er og giver dig nye perspektiver på, idéer til og viden om, hvordan du kan håndtere udfordringen.

  TOPLEDELSE AF DIGITALE TRANSFORMATIONER

  Ledelse af digital innovation på arbejdspladsniveau

  Digital tranformation og innovation sker ofte helt ude på arbejdspladsen. Væksthus for Ledelse har samlet erfaringer for digital innovation på arbejdspladsen og beskriver i denne publikation 5 frontløbere udi digital innovation. 

  Ledelse af digital innovation

  Erfaringer fra 5 frontløbere samlet i en publikation fra Væksthus for ledelse

  LEDELSE AF DIGITAL INNOVATION

  Ledelse af Digitalisering i et narrativt perspektiv

  For at lykkes med digitaliseringsprojekter skal du sikre, at fortællingen om digitaliseringsprojektet både bliver meningsskabende, involverer alle og får alle fortællinger i spil. Få her et bud på, hvordan du leder digitalisering ud fra en narrativ tilgang.

  Læs artiklen fra Væksthus for ledelse om Ledelse i et narrativt perspektiv

  Relaterede nyheder