Gå til hovedindhold
/ Dagtilbud og skole
/ Skærme og selvbetjening
/ Applikationer (apps)

Nyt netværk for læringsteknologi skal samle erfaringer om digitale løsninger i skolerne

Der er åbent for tilmelding til Kommunernes Netværk for Læringsteknologi. Her kan kommunerne sparre med hinanden og få ny viden om digitale løsninger i skolen.

27. mar. 2023
 • Læs op

Indhold

  Digitale løsninger vinder udbredelse i folkeskolen i disse år. Løsningerne varierer fra apps og læringsportaler til droner og robotter. Erfaringerne med de digitale løsninger i skolen er lige så mange, som de er forskellige.

  Derfor lancerer KL, Kommunernes Netværk for Læringsteknologi, som giver kommunerne mulighed for at dele erfaringer og blive klogere på, hvordan man meningsfuldt kan bruge digitale værktøjer som et supplement til den mere klassiske undervisning.

  Brug for nuancer om digitale løsninger i skolen

  Når kommunerne tager digitale løsninger i brug, giver det nye muligheder. Digitale løsninger kan differentiere undervisningen, løfte elevernes faglige niveau og hjælpe de elever, der har behov for ekstra hjælp.  De digitale løsninger giver også udfordringer i skolen. Økonomiske, juridiske og didaktiske udfordringer kan gøre det svært at bruge løsningerne.

  Der er brug for nuancer i debatten om digitale løsninger i skolen. Netværket samler kommunerne for at tage fat på nuancerne og erfaringerne. Det har været savnet, udtaler Kristina Velser, Leder i Gladsaxe Pædagogiske Videncenter:

  Vi har i kommunerne virkelig savnet et nationalt netværk. Vi mødes på kryds og tværs ved diverse konferencer og seminarer, men sjældent samlet som det vil ske her, og det har virkelig manglet. Forhåbentligt kan vi i dette netværk dele viden, hjælpe hinanden og deltage i debatter, i fællesskab og på forkant.”

  Et fælles afsæt for digitale løsninger i skolen

  Netværket for læringsteknologi vil med aktuelle oplæg og workshops skabe et fælles afsæt for klog og nuanceret brug af digitale løsninger i skolen.

  Netværket løber i første omgang over et år og afholder fire årlige møder, der veksler mellem at være fysiske og virtuelle. Det kræver tilmelding at deltage i netværket.

  Eller meld dig til netværket her

  MØDER OG NETVÆRK

  Netværk for læringsteknologi

  TILMELD

  Kontakt

  Konsulent

  Laura Skytte Andersen

  Digitalisering & Teknologi

  Telefon: +45 3370 3443

  E-mail: lasa@kl.dk

  Relaterede nyheder