Gå til hovedindhold
/ Digital transformation
/ Digital ledelse
/ Portefølje og projektoverblik

Kortlægning af kommuneres digitaliseringsstrategier

Har din kommune en strategi for jeres arbejde med digitalisering? Det har de fleste kommuner. Læs KL's kortlægning af kommunernes digitaliseringsstrategier og lignende strategiske dokumenter og bliv inspireret i jeres strategiske arbejde.

 • Læs op

Indhold

  Kommuner arbejder i stor stil strategisk med den digitale dagsorden. De følger og implementerer de fællesoffentlige og fælleskommunale strategier, men mange sætter også selvstændigt deres mål og ambitioner. Det kan være i en strategi eller ved at opstille pejlemærker, eller det kan være som en integreret del af deres fagområders strategier.

  Men hvordan ser strategierne ud? Hvilke indsatser fylder meget i kommunerne? Det ser vi nærmere på i kortlægningen af kommunernes strategiske arbejde med digitalisering.

  Kortlægningen giver indsigt og inspiration, som kan bruges fx hvis jeres kommune skal til at forme jeres strategiske fundament for digitalisering. I kortlægningen finder I en liste over offentligt tilgængelige strategier og lignende fra kommunerne, så man selv kan søge inspiration i andres dokumenter.

  Læs kortlægningen her

  Relaterede nyheder