Gå til hovedindhold
/ Teknologier
/ Digital transformation

Hjælp os med at lave Teknologiradaren 2024

I KL er vi er ved at forberede Kommunernes Teknologiradar 2024, som skal vise forskellige teknologiers modenhed i kommunerne her og nu. Igen i år har vi brug for kommunernes hjælp til at svare på, hvilke teknologier de bruger.

14. nov. 2023
Stregtegning af en radar med symboler svævende omkring den og danske bygninger i baggrunden.
 • Læs op

Indhold

  Teknologiradaren baserer sig på DTU’s vurdering af en række teknologiers modenhed, og de 98 kommuners vurdering af teknologiernes udbredelse. Vi har netop sendt spørgeskemaer til fagcheferne på de ni fagområder, som indgår i radaren. 

  Hvad kan min kommune bruge Teknologiradaren 2024 til?

   ”Vi laver teknologiradaren igen i år – og nu for femte år i træk – fordi vi oplever, at rigtig mange kommuner bruger radaren til at starte gode dialoger om, hvordan de vil arbejde strategisk med forskellige teknologier. Og der er en stor interesse i at følge med i, hvordan teknologierne udvikler sig,” siger Laura Skytte Andersen, konsulent i Center for Digitalisering og Teknologi.  

  Når Teknologiradaren 2024 går i luften til foråret, kan kommuner også bestille en gratis ’Kommunerapport’. Her kan kommunerne se deres egen score for brug af teknologierne i radaren sammenlignet med gennemsnittet af alle kommuners brug af teknologierne. 

  Besvar spørgeskemaet senest 5/12

  Der er deadline for besvarelse af spørgeskemaet tirsdag den 5. december 2023. Hvis du som fagchef eller leder ved en fejl ikke har modtaget et spørgeskema direkte i din mail, må du meget gerne kontakte os og oplyse, hvilket fagområde, du beskæftiger dig med.

  Hvis du som medarbejder ønsker at besvare spørgeskemaet, bedes du også sende en mail til os og oplyse, hvilket fagområde som du beskæftiger dig med. Så vil du modtage det rette spørgeskema, under forudsætning af, at du orienterer din leder om det.

  Læs mere om teknologiradaren

  Kontakt

  Konsulent

  Laura Skytte Andersen

  Digitalisering & Teknologi

  Telefon: +45 3370 3443

  E-mail: lasa@kl.dk