Gå til hovedindhold

Der blev fundet 108, der matcher din søgning på 'Teknologier'

Teknologier

Teknologilandskabet - overblik og redskaber

Brug af teknologier i kommunerne giver mulighed for at udvikle velfærdsopgaverne, skabe bedre kvalitet og brugeroplevelser og effektivisere arbejdsprocesser. Det teknologiske landskab dækker bredt. Her kan du blandt andet finde redskaberne Kommunernes Teknologiradar, statusmålinger og effektværktøj.

Teknologioversigt

Beskæftigelse og integration

Find viden om hvordan kommuner kan bruge digitalisering og teknologi i indsatsen for at skabe beskæftigelse og integration.

Dagtilbud og skole

Find viden om hvordan kommuner kan bruge digitalisering og teknologi i indsats for at skabe læring og udvikling for børn og unge i dagtilbud og skoler

Erhverv og turisme

På Erhvervs- og turismeområdet arbejder kommunerne for at skabe grobund for virksomhedernes udvikling og skabe vækst og turisme. Kommunerne spiller en afgørende rolle for de lokale erhvervsvilkår, iværksætteri og turismeaktørerne. Digitale og teknologiske løsninger kan spille en vigtig rolle, særligt i forhold til infrastruktur og lokale vækst- og erhvervsstrategier.

Klima, teknik og miljø

Find viden om hvordan kommuner kan bruge digitalisering og teknologi i indsatsen for miljøet, vedligehold, forsyning og andet inden for feltet klima, teknik og miljø

Kultur og fritid

Find viden om hvordan kommuner kan bruge digitalisering og teknologi i indsatser om kultur fritid

Socialområdet

Find viden om hvordan kommuner kan bruge digitalisering og teknologi i sociale indsatser.

Sundhed og ældre

Find viden om hvordan kommuner kan bruge digitalisering og teknologi i indsatsen for borgernes sundhed og i ældre-indsatser.