Gå til hovedindhold
/ Velfærdsteknologi
/ Sundhed og ældre
/ Sundhed

Vil du være med i KL’s Netværk for velfærdsteknologi?

KL udbyder endnu engang Netværk for velfærdsteknologi, der fokuserer på at styrke kommunernes opgaveløsning inden for sundheds-, ældre- og socialområdet. Netværket tilbyder en platform for kommunale konsulenter til at dele erfaringer og drøfte implementering af velfærdsteknologiske løsninger. Tilmeldingsfrist d. 2. december 2024.

01. okt. 2024
  • Læs op

Indhold

    Fokus på implementering af velfærdsteknologiske løsninger 

    KL’s netværk for velfærdsteknologi vil samle konsulenter fra hele landet for at erfaringsudveksle om velfærdsteknologiske løsninger og deres implementering. Netværket fokuserer på at optimere opgaveløsningen for at øge fleksibiliteten for borgerne og anvende medarbejderressourcerne effektivt. Gennem deling af erfaringer og faglig sparring hjælper netværket kommuner med at navigere i de tekniske, juridiske og etiske udfordringer ved velfærdsteknologi. 

    I løbet af det kommende år vil der blive afholdt fire møder, heraf to fysiske og to virtuelle, som faciliterer samarbejde og erfaringsudveksling. Deltagerne i netværket får adgang til vidensaktører, mulighed for at dele egne erfaringer, samt værktøjer til at kvalificere brugen af velfærdsteknologi.

    Temaerne i netværket 

    • Implementering af den nationale aftale om mere behandling hjemme 

    • Arbejdet med velfærdsteknologi i forbindelse med aftale om reform af ældreområdet 

    • Nyeste viden om velfærdsteknologiske løsninger  

    • Best practice og fokus på effekt og værdiskabelse  

    • Den succesfulde implementering og den gode forankring  

    • Organisering, finansiering og strategier i arbejdet med velfærdsteknologi  

    • Juridiske og tekniske barrierer 

    Målgruppe

    Netværket henvender sig til medarbejdere i kommunerne, som arbejder med implementering af velfærdsteknologi. Det kan være velfærdsteknologikonsulenter, digitaliseringskonsulenter eller ledere og medarbejdere på sundheds, ældre- og socialområdet, med interesse for brugen af velfærdsteknologi.

    Læs mere om netværket

    Første møde finder sted den 17. december 2024 i KL-huset. Læs mere om netværket og se de andre øvrige netværksdatoer her:

    Netværk for velfærdsteknologi


    Priser for deltagelse varierer afhængigt af antallet af tilmeldte fra hver kommune. Tilmeld din kommune på linket herunder. Tilmeldingsfristen er mandag d. 2. december 2024.
     

    Kontakt

    Konsulent

    Christina Leeson

    Digitalisering & Teknologi

    Telefon: +45 3370 3226

    E-mail: capl@kl.dk