Gå til hovedindhold
/ Teknologier
/ Kunstig Intelligens

Programmet til Digitaliseringsmessen 2024 er skræmmende underholdende

Kom med på messen og mød vores nye digitaliseringsminister og netværk med kommunale kolleger og leverandører fra hele landet. Du kan høre oplæg om alt fra AI og borgerservice til hackermetoder, der får det til at løbe koldt ned ad ryggen…

11. sep. 2024
Besøgende på Digitaliseringsmessen 2023 i Odense Congress Center
  • Læs op

Indhold

    På Digitaliseringsmessen sætter vi fokus på, hvordan vi gentænker velfærden og finder kloge digitale løsninger på, hvordan vi kan bevare og løfte den kommunale service. Messen er mødestedet for alle, der brænder for digital transformation og ny teknologi. På årets messe d. 25. september kan du møde mere end 100 udstillere og høre oplæg og debatter på syv scener.

    Mød minister til åbningsdebat om AI

    På messen kan du få sidste nyt og alt det bedste om offentlig digitalisering - fra cybersikkerhed til digital inklusion og fremtidens borgerservice i praksis. Åbningsdebatten på hovedscenen sætter spot på AI og kommunerne: 

    ”Generativ AI har de sidste to år transformeret vores syn på AI og skabt enorme forventninger til de gevinster, brugen af teknologien kan skabe. Men det er ikke helt så nemt at implementere AI-løsninger i store komplekse offentlige organisationer, som flere konsulentrapporter antager. Det har vi fokus på i åbningsdebatten, hvor vi får besøg af digitaliseringsminister Caroline Stage Olsen og Peter Rahbæk Juel, Odense-borgmester og formand for KL's Arbejdsmarkeds- og Borgerserviceudvalg,” siger Frederik Nordentoft Andersen, der er kontorchef i Center for Digitalisering & Teknologi i KL.   

    Psykologisk manipulation og cybertrusler  

    Messen byder på et skarpt fagligt program – uden at gå kompromis med underholdningen. 

    Anders Lund Madsen og datagidselforhandler Michael Andersen runder dagen af med en omgang skræmmende underholdende ’Cybersikkerhed for sjov’. Her tager de messedeltagerne med på rundtur i hackermetoder og psykologisk manipulation. Gennem interaktiv awareness-træning viser de, hvordan hackerne udnytter it-forbrugernes kærlighed til teknologi. 

    Truslen fra cyberkriminelle er større end nogensinde før. Og arbejdet med at beskytte borgernes data i kommunerne har aldrig været vigtigere. Så selvfølgelig kommer Center for Cybersikkerhed også forbi messen med anbefalinger til kommunerne.

    Book en gratis guidet tur

    På Digitaliseringsmessen har du mulighed for at lade KL guide dig igennem messens mange leverandører ved at være med på en guidet tematisk tur. Der er 10 forskellige guidede ture at vælge imellem. På hver tur besøger man 5-6 leverandører, der under et fælles tema præsenterer deres produkt eller service. 

    Du tilmelder dig de guidede ture, når du tilmelder dig Digitaliseringsmessen. Hvis du allerede har sikret dig din billet til messen, kan du booke guidede ture ved at opdatere din tilmelding (tilmeldte deltagere har fået en mail med information og link).

    Læs mere om de guidede ture

    Kontakt

    Konsulent

    Anna Høxbro Bak

    Digitalisering & Teknologi

    Telefon: +45 3370 3213

    E-mail: anhb@kl.dk