Gå til hovedindhold

Evalueringsrapporter

Herunder findes en række evalueringsrapporter fra kommuner, virksomheder og offentlige organisationer.

19. jun. 2023
 • Læs op

Indhold

  På denne side har vi samlet forskellige værktøjer og evalueringsrapporter fra velfærdsteknologiske projekter i Danmark. Vi hører meget gerne fra jer, hvis I har en evalueringsrapport eller kendskab til en, der er på vej, og som I gerne vil have med på listen. I så fald bedes I skrive til 

  Vejledning til skærmbesøg

  Grundet den store udvikling omkring brugen af skærme på sundheds-, ældre- og socialområdet, har vi udarbejdet en vejledning, som forsøger at give et markedsoverblik, tekniske og juridiske retningslinjer samt en model for, hvordan området kan gribes an. Samtidig er der vedlagt to skriv omkring BYOD og juridiske svar omkring brugen af telemedicin, som kan give et yderligere indblik i området.

  Analyse af skærmbesøg og virtuelle konsultationer 

  I efteråret 2018 blev der i regi af den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi gennemført en analyse af skærmbesøg og virtuelle konsultationer i kommuner, regioner og tværsektorielt.

  Analysen er igangsat som led i initiativ 3.3 i den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi af Kommunernes Landsforening, Danske Regioner, Børne- og Socialministeriet, Sundheds- og Ældreministeriet og Digitaliseringsstyrelsen. Analysen er gennemført af PA Consulting i perioden juni til december 2018.

  Hent bilag til analysen af skærmbesøg og virtuelle konsultationer på Digitaliseringsstyrelsens hjemmeside.

  Skærmbesøg: business case-værktøj

  Center for Velfærdsteknologi har udformet et business case-værktøj til kommuner, som ønsker at investere i skærmløsninger på socialområdet, hjemmeplejen eller sygeplejen.

  Værktøjet kan anvendes til at synliggøre gevinstpotentialerne for den enkelte kommune med udgangspunkt i kommunens egne oplysninger og antagelser.

  Andre rapporter og evalueringer

  Herunder findes en række af de nyeste velfærdsteknologiske rapporter, evalueringer og andre redskaber. Kan du ikke finde det du søger, så prøv biblioteket i Yammer-gruppen.