Gå til hovedindhold

Markedsoverblik - kunstig intelligens

Flere kommuner arbejder i øjeblikket med løsninger baseret på kunstig intelligens. Her på siden kan kommunerne få et simpelt overblik over kompetencer og erfaringer i virksomheder, der leverer produkter eller services inden for kunstig intelligens.

 • Læs op

Indhold

  Se markedsoverblik for kunstig intelligens

  MARKEDSOVERBLIK - KUNSTIG INTELLIGENS OVERSIGT

  Om markedsoverblikket

  Flere kommuner har efterspurgt viden om, hvordan markedet for kunstig intelligens-løsninger ser ud; hvilke virksomheder har erfaringer og kompetencer inden for kunstig intelligens? Derfor etablerer KL og KOMBIT et simpelt markedsoverblik her på videncenteret, hvor alle leverandører kan indtaste relevante oplysninger om deres produkter og services. Overblikket vil være tilgængeligt for alle, og overblikket vil være dynamisk, så der løbende vil kunne indtastes oplysninger fra leverandører, der ønsker at komme på overblikket. Overblikket giver ikke et fuldkomment overblik over markedet, men det er en hjælp til kommunerne, når de skal navigere i et relativt nyt og differentieret marked.

  Indtast virksomhedsoplysninger

  Hvis din virksomhed har lyst til at figurere på markedsoverblikket, skal du klikke her

  Vi gør opmærksom på, at oplysningerne vil blive tilgængelige online, når der er klikket på send. Der kan dog gå op til fem hverdage før oplysningerne er tilgængelige på sitet. Det påhviler den enkelte virksomhed at sikre rigtigheden af oplysningerne.

  Kontakt

  Chefkonsulent

  Søren Frederik Bregenov-Beyer

  Digitalisering & Teknologi

  Telefon: +45 3370 3909

  E-mail: sfb@kl.dk